AKTIVITETSPARATE UNGE

DU KAN MERE END DU TROR

 

… og det er ikke kun snak. Hos Erhvervs Konsulenterne er vi vant til at hjælpe unge videre. Unge, som har prøvet lidt af hvert. Unge, som måske kender nederlag bedre end succes. Det lader vi os ikke slå ud af. Vi ved nemlig, at de kan mange ting. Det handler bare om at få dem frem i lyset.

 

Små skridt frem

Det er nemt at give op og miste troen på det hele. Det er derfor, ERHVERVS KONSULENTERNE  er der.  Vi tror på de unge og vil gøre alt for at give dem en frisk start på livet – fx ved at finde ud af, hvad de er gode til – og hvordan de kan bruge det til at komme videre. Uanset hvad de har med i bagagen. Første skridt på vejen er derfor, at vi lærer hinanden rigtig godt at kende, så vi kan vi hjælpe de unge  bedst muligt. Når vi kender deres drømme og stærke sider, kan vi guide dem hen på rette uddannelseshylde.

 

Farvel til plejer

Vi vil gerne gøre de unge  klar til uddan­nelse. Omvendt ved vi godt, at der kan være meget i deres liv, der spænder ben for det. Derfor står uddannelse sikkert ikke øverst på dagsordenen. I hvert fald ikke til at begynde med. Det handler måske mere om at få en hverdag til at fungere – med indkøb, motion, økonomi, samarbejde og sociale spilleregler. I løbet af tiden hos os, vil de unge blive mødt med udfordringer, der overrasker dem – og som de måske ikke kan se me­ningen med. Men de skal hænge i og vil få en aha-oplevelse, hvis de giver det en chance.

Kontakt Britta Carstens - tlf.:  2092 7500 - mail: bc@erhvervs-konsulenterne.dk  for  yderligere information